NEA

Νέο Land Rover από την Ουγγαρία ή την Πολωνία

Land Rover DC100 Defender Concept

Η παραγωγή της νέας γενιάς Defender θα ξεκινήσει στην επόμενη διετία και η Land Rover εξετάζει την μεταφορά της γραμμής από την Αγγλία στην Ανατολική Ευρώπη…

land-rover-defender-final-editions-95Το επικρατέστερο σενάριο θέλει την Ουγγαρία να υποδέχεται την γραμμή παραγωγής του νέου Defender, κοντά στην πόλη Gyor και στις ήδη έτοιμες υποδομές. Και αυτό γιατί στην περιοχή υπάρχουν ήδη οι μονάδες παραγωγής της Audi, στις οποίες συναρμολογούνται τόσο το ΤΤ όσο και οι τετρακύλινδροι κινητήρες του. Αντίθετα για τη δεύτερη επιλογή, την Πολωνία, δεν υπάρχει ακόμα ένδειξη για κάποια συγκεκριμένη περιοχή εγκατάστασης.

Παράλληλα η εταιρεία εξετάζει τη συνέχιση της παραγωγής του κλασικού Defender, μακριά όμως από την Ευρώπη, προκειμένου να συνεχίσει την παρουσία του στις αναπτυσσόμενες αγορές. Πιθανότερη χώρα εγκατάστασης η Ινδία, μιας η Land Rover μαζί με τη Jaguar ανήκουν στον ινδικό όμιλο της Tata. Μία πιθανή παραγωγή στην Ινδία με εξαιρετικά χαμηλό κόστος θα αντισταθμίσει την επιπλέον ενδοκοινοτική φορολόγηση, σύμφωνα με τους Financial Times.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!