ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ποιο είναι το πρώτο αυτοκίνητο με Android Auto;

2015 Hyundai Sonata with Android Auto (1)

To Hyundai Sonata είναι το πρώτο επίσημα αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής που το σύστημα πολυμέσων του «τρέχει» σε περιβάλλον Android Auto….

2015 Hyundai Sonata with Android Auto (2)Δεν έχουμε μερικές ώρες που γράψαμε για την ψηφιακή εποχή στο αυτοκίνητο και η Hyundai ανακοινώνει πως το δημοφιλές Sonata στην αγορά των ΗΠΑ είναι το πρώτο μοντέλο με Android Auto. Συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες ενός αυτοκινήτου με Android Auto πρέπει να έχουν ένα συμβατό smartphone με την σχετική εφαρμογή και την έκδοση Android 5.0 «Lollipop» ή την πιο πρόσφατη. Η επικοινωνία επιτρέπεται μόνο μέσω καλωδίου USB με σύνδεση micro-USB.

2015 Hyundai Sonata with Android Auto (3)Μάλιστα, η Hyundai παρέχει ειδική διεύθυνση για να κατεβάσει ο χρήστης το σχετικό update και να το περάσει στην μονάδα του αυτοκινήτου του μέσω ενός USB-stick (η εγκατάσταση γίνεται αυτόματα). Η Hyundai αναφέρει πως ήδη είναι διαθέσιμες και οι πρώτες δωρεάν αναβαθμίσεις για το σύστημα πλοήγησης, ενώ μέσα από την κάρτα Google Now, είναι διαθέσιμες πλήθος υπηρεσιών, όπως οι προσωπικές υπενθυμίσεις, οι προτεινόμενοι προορισμοί, δελτίο πρόβλεψης για τον καιρό, μουσικά αρχεία κ.λπ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!