NEA

«Το αυτοκίνητο είναι η απόλυτη κινητή συσκευή»

apple-car

Με αυτή την φράση το υψηλόβαθμο στέλεχος και μάνατζερ της Apple Jeff Williams αναζωπύρωσε της πρόσφατες φήμες σχετικά με την παραγωγή ενός αυτοκινήτου με σήμα το… μηλαράκι!

APPLE CARΟι φήμες που θέλουν την Apple να εξελίσσει ένα δικό της αυτοκίνητο εντείνονται συνεχώς, ενώ ακούγεται πως υπάρχει ήδη μια ομάδα από 1.000 μηχανικούς και σχετικούς ειδικούς ασχολούνται πάνω σε αυτό το πρότζεκτ. Μάλιστα, η Apple διατηρεί την μυστικότητα που συνηθίζει πριν από κάθε της νέο προϊόν αφήνοντας που και που σχετικά υπονοούμενα για τα νέα της πλάνα.

Με βάση τα έως τώρα δεδομένα, το πιο πιθανό σενάριο είναι η Apple να παρουσιάσει το 2020 το πρώτο της αυτοκίνητο, που θα είναι πολυχρηστικό MPV, αλλά μάλλον τα βαν με τις κεραίες που εντοπίζονται συχνά-πυκνά στις ΗΠΑ να μην αφορούν την εξέλιξη αυτοκινήτου, αλλά του συστήματος CarPlay. Από την άλλη, η όλη υπόθεση μπορεί να είναι και εμπαιγμός απέναντι στο Google Car, κάτι που θα δείξει σε μερικά χρόνια…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!