ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σούπερ ταξί στην Ταιβάν με 916 άλογα!

McLaren P1 taxi (4)

Παρόλο που φαλίρισε, ο ιδιοκτήτης μίας McLaren P1 δεν μπορούσε να αποχωριστεί το μονάκριβο supercar του και αποφάσισε να βγάλει μεροκάματο στην… πιάτσα!

McLaren P1 taxi (3)Η κατακίτρινη McLaren P1 που βλέπετε στην οθόνη σας δεν διαφέρει σε τίποτα από τις υπόλοιπες 349 που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο, πέρα από την ταμπέλα ΤΑΧΙ στην οροφή! Βέβαια, μία McLaren P1 ως ταξί δεν θα είχε καμία τύχη μιας και χωράει μόνο έναν επιβάτη, ο οποίος δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα με την μέση του λόγω της σφιχτής ανάρτησης, να έχει γερό στομάχι για τις πιθανές επιταχύνσεις, να κουβαλά μόνο τα απαραίτητα καθώς υπάρχει χώρος στο ρύγχος μόνο για 120 lt και φυσικά να πληρώνει την αντίστοιχα υψηλά ταρίφα!

McLaren P1 taxi (2)Όπως ίσως να αντιληφθήκατε πρόκειται για μία πλάκα που έστησε για τις ανάγκες μιας φωτογράφησης στους δρόμους της Ταιβάν ένας τυπάκος με προφανώς μπόλική δόση χιούμορ. Πάντως, έτσι στα κίτρινα που είναι ντυμένο θα είχε ακόμη μεγαλύτερη πλάκα να το βλέπαμε στο κέντρο της Αθήνας. Με ή χωρίς ταρίφα :-)

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!