NEA

Η Borgward ετοιμάζει και SUV

Borgward-SUV-TESTING-1

Στην έκθεση της Γενεύης είχε ανακοινωθεί η αναγέννηση της μάρκας Borgward, ενώ στη Φρανκφούρτη θα παρουσιαστεί επίσημα το πρώτο της νέο μοντέλο…

Η πρόθεση της Borgward είναι να παρουσιάζει δύο με τρία νέα μοντέλα ετησίως, ενώ θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση τόσο σε τεχνολογίες διασύνδεσης όσο και στην ηλεκτροκίνηση. Άλλωστε η τεχνολογική πρωτοπορία ήταν ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της μάρκας πριν σταματήσει τις δραστηριότητές της το 1961, καθώς την εποχή εκείνη ήταν η μεγαλύτερη πτώχευση εταιρείας στη Γερμανία και είχε σα συνέπεια να χάσουν τις δουλειές τους 20.000 άνθρωποι.

Τώρα, τον Σεπτέμβριο η Borgward θα παρουσιάσει επίσημα ένα SUV, που όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, δοκιμάζεται ήδη εντατικά στο Nürburgring. Το Borgward SUV έχει εξελιχθεί στη Γερμανία, θα κατασκευάζεται στην Κίνα και πριν αρχίσει η διάθεσή του και στην Ευρώπη θα πωλείται, μεταξύ άλλων, τόσο στην Ινδία όσο και στη Βραζιλία. «Το εργοστάσιό μας στην Κίνα, καθώς και αυτό των κινητήρων, είναι καθόλα έτοιμα», είπε ο επικεφαλής της μάρκας και πρώην μάνατζερ της Mercedes Ulrich Walker.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!