ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μονοθέσιο της F1 ή Porsche 911;

RENAULT WILIAMS F1 FOR SALE-1

Αν είχατε τα χρήματα τι από τα δύο θα αγοράζατε; Ένα συλλεκτικό μονοθέσιο της F1 ή μία συνηθισμένη Porsche 911;

RENAULT WILIAMS F1 FOR SALE-2Οπότε αν τα χρήματα αυτά περισσεύουν σε κάποιον για την αγορά ενός ακόμα αυτοκινήτου δεν τίθεται θέμα. Porsche 911 ή οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο αυτού του βεληνεκούς βρίσκεις όποτε θέλεις, μονοθέσιο της Formula 1 όμως δύσκολα ξανά. Βλέπετε η οδήγηση ενός μονοθεσίου της F1, ανεξαρτήτως χρονολογίας, είναι απίστευτη εμπειρία, αλλά και άπιαστο όνειρο. Εκτός κι αν έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις ένα από αυτά που κατά καιρούς πωλούνται.

Όπως η Williams Renault του 1990 των φωτογραφιών μας, πλήρως λειτουργική και με τον V10 της των 3.500 cc να αποδίδει από 640 έως 710 PS, η οποία συμμετείχε στα Grand Prix και μάλιστα είχε τερματίσει 3η στον αγώνα στις ΗΠΑ. Οι ειδικοί πάντως λένε πως πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες να αποκτήσει κανείς ένα γνήσιο και το κυριότερο έτοιμο να οδηγεί μονοθέσιο της τελευταίας 20ετίας, με ένα πόσο που κυμαίνεται γύρω στις 170.000 ευρώ…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!