NEA

Πρεμιέρα στις 10 Ιουνίου για τη νέα BMW 7

H γερμανική εταιρία προλογίζει το ντεμπούτο της νέας της ναυαρχίδας με ένα teaser βίντεο και μια αντίστοιχη φωτογραφία…

2016 BMW 7-Series teaser imageΜέχρι τις 10 Ιουνίου έχουμε γράψει πως η γκάμα των κινητήρων της νέας BMW 7 θα περιλαμβάνει για πρώτη φορά και τετρακύλινδρα σύνολα. Πρόκειται για τον ντίζελ των 2.000 cc με 218 PS που θα κινεί την 725d, ενώ κορυφαία έκδοση θα είναι η 12-κύλινδρη 760i των περίπου 550 PS. Ενδιαφέρον θα παρουσιάζει και η plug-in υβριδική, που θα χρησιμοποιεί το σύστημα πρόωσης της αντίστοιχης X5 xDrive40e. Επίσης, η νέα 7άρα θα είναι κατά 130 κιλά πιο ελαφριά σε σχέση με την τρέχουσα γενιά και αυτό οφείλεται σε σημαντικό βαθμό από τη χρήση ανθρακονήματος στο πλαίσιο.

Φυσικά, η νέα 7άρα θα εξοπλίζεται με τα πλέον σύγχρονα συστήματα διασύνδεσης, ενώ πλήρης θα είναι και ο εξοπλισμός ασφάλειας και διευκόλυνσης, με σύστημα αναγνώρισης των κινήσεων των χεριών για την επιλογή λειτουργιών. Στα τεχνολογικά high light θα περιλαμβάνεται και το αυτοματοποιημένο σύστημα στάθμευσης. Η πνευματική ανάρτηση και στους δύο άξονες μαζί με τα ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ θα είναι στάνταρ, ενώ θα υπάρχει και σύστημα αντιστάθμισης των κλίσεων στις στροφές, καθώς και η τετραδιεύθυνση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!