NEA

SRT Tomahawk Vision Gran Turismo με έως 2.590 άλογα!

Η FCΑ (Fiat Chrysler Automobiles) παρουσίασε την πρότασή της για το Gran Turismo 6, ένα εικονικό μονοθέσιο σε τρεις παραλλαγές…

SRT-TOMAHAWK-VISION-GRAN-TURISMO-8Η πιο ισχυρή έκδοση είναι η πειραματική εκδοχή Χ, η οποία ζυγίζει μόλις 750 kg και κινείται από σύστημα πρόωσης, που αποτελείται από έναν V10 με 2.168 PS που κινεί τους πίσω τροχούς. Τους εμπρός τροχούς κινεί πνευματικό σύστημα, που αποθηκεύει τον αέρα υπό πίεση σε μεγάλες δεξαμενές με αποτέλεσμα η συνδυαστική ισχύς να ανέρχεται στα 2.590 PS! Το αμάξωμα είναι φτιαγμένο από ανθρακονήματα, ενώ έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην αεροδυναμική με κινητά στοιχεία πάνω από τους τροχούς. Χαρακτηριστικό στοιχείο του SRT Tomahawk και οι 5 απολήξεις της εξάτμισης του V10.

H βασική έκδοση S κινείται και πάλι από έναν V10 7.000 cc με 792 PS με το πνευματικό σύστημα να αποδίδει 215 PS και η συνδυαστική ισχύς στους 1.005 PS. Αντίστοιχα η αγωνιστική GTS-R, με τον ίδιο συνδυασμό κινητήρων, φτάνει τα 1.450 PS, που του επιτρέπουν να κινείται, virtual φυσικά με 480 km/h. Η τελική της S είναι 400 km/h, οπότε μπορείτε να κάνετε υποθέσεις για την τελική της X. Εδώ μπορείτε να δείτε σχετικά άρθρα με εικονικά μοντέλα από τον μαγικό κόσμο του PlayStation και του Gran Turismo 6.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!