ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Porsche ετοιμάζει 911 GT

porsche_911

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η Porsche ετοιμάζεται να προσθέσει μία ακόμα “GT” εκδοχή στη φαρέτρα των 911, που θα είναι πιθανά κατώτερη από τη GT3.

Ακόμα δεν υπάρχει τίποτα επίσημο, συνήθως όμως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Οι φήμες γύρω από αυτή τη νέα εκδοχή αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα μοντέλο με μηχανικό κιβώτιο και ένα λιγότερο φαρδύ και όχι τόσο αεροδυναμικό αμάξωμα, σε σχέση με τις 911 GT3 και 911 GT3 RS. Εύλογα λοιπόν, μπορούμε να κάνουμε λόγο για κάτι που έρχεται να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα σε αυτές και στις «απλές» εκδόσεις των 911 και 911 S.

Ο κινητήρας, όπως φαίνεται, θα είναι ο ατμοσφαιρικός boxer των 3.8 λίτρων και όχι κάποιος από τους καινούριους turbo που δοκιμάζει αυτό τον καιρό η εταιρία για την ανανεωμένη εκδοχή της 991 που θα παρουσιαστεί λογικά το Σεπτέμβριο. Πιθανά μάλιστα και τα ελαστικά θα είναι ελαφρά μικρότερων διαστάσεων, ώστε να προσφέρουν λιγότερη πρόσφυση και, σε συνεργασία με το βελτιωμένο πλαίσιο και αναρτήσεις, να δίνουν μία πιο ανόθευτη σπορ αίσθηση στον “πιουρίστα” που θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι της.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!