ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νέο κατάστημα Ρόδου

IAPONIKI RODOS

Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε. , ο μεγαλύτερος διανομέας ανταλλακτικών aftermarket στην Ελλάδα και μέλος του παγκόσμιου Group TEMOT International, λειτουργεί από τις 1 Ιουνίου 2015 το 15o κατάστημά της στη Ρόδο.

Το νέο αυτό κατάστημα έχει σκοπό να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα υπηρεσιών προς τους πελάτες μας τόσο στην πόλη της Ρόδου όσο και στις γύρω περιοχές. Σε ένα σύγχρονο χώρο 800 τ.μ. είναι διαθέσιμη όλη η γκάμα των προϊόντων μας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και παρέχεται άμεση εξυπηρέτηση στους συνεργάτες μας που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Το κατάστημα διαθέτει αίθουσα σεμιναρίων, στην οποία θα ξεκινήσει σύντομα ο κύκλος εκπαίδευσης που απολαμβάνουν ήδη οι πελάτες της εταιρείας μας στα 8 υπάρχοντα εκπαιδευτικά κέντρα. Η διεύθυνση και τα στοιχεία επικοινωνίας του νέου καταστήματος Ρόδου είναι τα: 3ο χλμ. Εθν. Οδού Ρόδου – Λίνδου, 85100 Ρόδος, Τηλ.: 22410 03419, 03423, Fax: 22410 03416.

SMS==> Τεχνικά σεμινάρια (2014-15) από την ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!