NEA

Το νέο Volvo S90 στους δρόμους [vid]

Η νέας ναυαρχίδα της Volvo αναμένεται το αργότερο στις αρχές του 2016 και πιθανότητα θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Ντιτρόιτ…

VOLVO S90Η σουηδική εταιρεία στοχεύει στην ενίσχυση της παρουσίας της στην αμερικανική αγορά, ενώ ήδη έχει δρομολογήσει και την κατασκευή εργοστασίου στις ΗΠΑ. To S80 είναι το πιο παλιό μοντέλο που υπάρχει στη γκάμα της Volvo (κατασκευάζεται από το 2006 έως σήμερα με ενδιάμεσα facelift) και το διάδοχο Volvo S90 το βλέπετε στη φωτογραφία αλλά και στο βίντεο του βρετανικού περιοδικού AutoWeek να δοκιμάζεται στο Άμστερνταμ με βαρύ καμουφλάζ.

Δίχως να μπορούμε να διακρίνουμε και πολλά, θα πρέπει να περιμένουμε ένα αυτοκίνητο με μήκος κοντά στα 4,90 με 5,00 μέτρα (όσο περίπου τ Mercedes E-Class, Audi A6 και BMW 5), ενώ σχεδιαστικά αναμένεται να δούμε αρκετά στοιχεία από τα πρωτότυπα You, Concept Coupe και Concept Estate. Φυσικά, θα υιοθετούν και αισθητικά γνωρίσματα από το ολοκαίνουργιο XC90. Το νέο S90 θα βασίζεται στο ίδιο μεταβλητό πλαίσιο που χρησιμοποιείται και στο SUV, ενώ κοινή θα είναι και η γκάμα των κινητήρων με τα γνωστά τετρακύλινδρα δίλιτρα σύνολα βενζίνης και πετρελαίου Drive-E, με πιθανή την παραγωγή και plug-in έκδοσης.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!