ΑΓΩΝΕΣ

O Raikkonen κατέβασε τη Ferrari από το βάθρο!

GP CANADA F1/2015

Μεγάλη ήταν η απογοήτευση για τους τιφόζι που είδαν την Scuderia να μένει εκτός βάθρου για πρώτη φορά φέτος…

07-Canadian-OpenΟ Vettel που έχει ανέβει πέντε φορές στο βάθρο σε επτά αγώνες αντιμετώπισε ηλεκτρικό πρόβλημα (MGU- H) στις κατατακτήριες δοκιμές και εκκινούσε από τις τελευταίες θέσεις (18ος). Ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε πίσω από το Raikkonen στις δοκιμές. O Raikkonen για πρώτη φορά κατετάγη 3ος παρότι δεν απέφυγε ένα σημαντικό λάθος (υπερστροφή ισχύος στην έξοδο της στροφής 4) στην τελευταία του προσπάθεια στο Q3.

Basic RGBΗ αλήθεια είναι πως μετά την αναβάθμιση στην μονάδα ισχύος η Ferrari κέρδισε περίπου 30PS και ήταν πολύ ταχύτερη της Williams όπως φαίνεται από τους χρόνους αλλά και την προσπάθεια του Vettel. Ο Γερμανός ήταν τελευταίος στον 9ο γύρο μετά την πρώτη αλλαγή ελαστικών αλλά κατάφερε να τερματίσει πίσω από το Raikkonen, που εκκίνησε 3ος, αν είχε λίγο ακόμη θα τον πέρναγε!

GP CANADA F1/2015Ο Φινλανδός – σκιά του καλού του εαυτού – απογοητεύει ακόμη και τους πιο ένθερμους οπαδούς με την απόδοσή του. Στην εκκίνηση διατήρησε την 3η θέση αλλά την έχασε βγαίνοντας από τα πιτ στον 26ο γύρο από δικό του λάθος. Μέχρι τότε είχε την πολύ μαλακή γόμα που παρέχει καλύτερη πρόσφυση, αμέσως μόλις έβαλε τη μαλακή έκανε τετακέ στο πέταλο (στροφή 12).

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!