ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πόσο τελικά πουλήθηκε η τρακαρισμένη McLaren F1 του Mr. Bean;

mr bean

Την είχε τρακάρει δύο φορές και είχε κάνει μαζί της περισσότερα από 40.000 μίλια. Τελικά, την πούλησε όσο ζητούσε, για 8.000.000 λίρες!

67856765864564565 (2)Όπως είχαμε γράψει ο Rowan Atkinson, ο γνωστός Mr. Bean, ήταν ένας κάτοχος μιας McLaren F1. Λέμε «ήταν», καθώς κατάφερε να πουλήσει ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα που είχε ποτέ -η τρέλα του με την ταχύτητα και τα σπορ μοντέλα είναι μεγάλη- παρά τα τρακαρίσματα που δεν επηρέασαν καθόλου την αξία μεταπώλησής της. Ο δημοφιλής κωμικός είχε βάλει τη McLaren του για πούλημα από τις αρχές του χρόνου, ενώ μόλις χτες ανακοινώθηκε πως τελικά πουλήθηκε. Σε έναν Βρετανό, ο οποίος είπε ότι θα την οδηγεί κανονικά, όπως ο Atkinson αλλά ελπίζει χωρίς τα ατυχήματα. Το ποσό που κατέβαλε δεν έγινε επίσημα γνωστό, αλλά οι φήμες μιλούν για 8 εκ. λίρες, δηλ. 10 εκ. ευρώ. Πάνω-κάτω μέσα στην τιμή που ήθελε ο Μr. Bean.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!