NEA

Πότε έρχεται το Hyundai από την… Κρήτη;

Hyundai Creta official teaser image (1)

Οι πωλήσεις του νέου crossover της Hyundai με την ελληνική ονομασία ξεκινούν από την Ινδία μέσα στο χρόνο και αργότερα θα είναι διαθέσιμο στην παγκόσμια αγορά…

Hyundai Creta official teaser image (2)Η ζήτηση και η απήχηση που θα έχει το κορεατικό μοντέλο θα καθορίσουν την διαθεσιμότητα του Creta στην ευρωπαϊκή αγορά ώστε η Hyundai να αποκτήσει ένα μικρότερο από το νέο Tucson μοντέλο. Όπως φαίνεται στο πρώτο teaser σκίτσο του Creta -με μήκος αμαξώματος στα 4,2 μέτρα-, σχεδιαστικά μας παραπέμπει στο νέο Santa Fe, το οποίο δεν εισάγεται στην χώρα μας.

Ως βάση θα είναι το πλαίσιο του ολοκαίνουργιο i20, ενώ από αυτό θα προέρχεται, με ελάχιστες αλλαγές, και το ταμπλό με τον εσωτερικό διάκοσμο, καθώς και μέρος της γκάμας των κινητήρων με σημαντικότερη την ντίζελ έκδοση στα 1.400 cc. Πάντως, ενδιαφέρον θα έχει το Creta να κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά, καθώς θα είναι και μία όμορφη προβολή ενός αυτοκινήτου με ελληνική ονομασία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!