ΑΓΩΝΕΣ

H Ford επιστρέφει στο Le Mans [vid]

Η αμερικανική εταιρία ανακοίνωσε την συμμετοχή της από το Le Mans του 2016 με το αγωνιστικό GT που βλέπετε στην οθόνη σας…

Κάτι που ήταν αναμενόμενο καθώς η Ford έχει επιστρέψει στην κατηγορία των σπορ μοντέλων με το ολοκαίνουργιο GT. Πάνω στην έκδοση παραγωγής θα βασιστεί το αγωνιστικό που του χρόνου θα κάνει πρεμιέρα στην κατηγορία GTE-Pro, γιορτάζοντας την πρώτη νίκη της Ford το 1966 στο Le Mans.

Το ντεμπούτο θα γίνει στον 24ώρο αγώνα της Daytona -τον ερχόμενο Ιανουάριο στην Φλόριδα- με τις δύο ομάδες να διαχειρίζεται η Chip Ganassi Racing, ενώ το αγωνιστικό GT θα συμμετάσχει σε όλο το πρόγραμμα του πρωταθλήματος WEC (World Endurance Championship), καθώς και στο πρωτάθλημα TUDOR. Την κίνηση θα αναλαμβάνει ο V6 Ecoboost των 3,5 lt με διπλό τούρμπο, ενώ θα υπάρχει ένα πλήρες αεροδυναμικό πακέτο με μια τεράστιο πτέρυγα στο πίσω μέρος σε συνδυασμό με μία επίσης μεγάλο διαχύτη, όπως μπορείτε και στις φωτογραφίες.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!