NEA

Σε πρώτη προβολή η νέα Alpine

Alpine-Celebration-Concept (10)

Στο Le Mans παρουσιάστηκε μία πρωτότυπη εκδοχή της Alpine που δεν θα απέχει σημαντικά από το μοντέλο παραγωγής που θα ακολουθήσει

Ντυμένο στα χρώματα του παρελθόντος το Alpine Celebration με το χαμηλωμένο σασί και την ρετρό εμφάνιση μας θυμίζει τα θρυλικά Alpine Α110 και Α310 που έτρεχαν την δεκαετία του 1970. Ουσιαστικά, το πρωτότυπο Alpine σηματοδοτεί την επιστροφή του σήματος (που ανήκει στην Renault) στις αγορές από το νέο έτος. Προς το παρόν η Renault δεν έχει ανακοινώσει κανένα στοιχεία για τα μηχανικά μέρη πέρα από την κεντρομήχανη διάταξη.

Αν και το πρωτότυπο (τότε που είχε εμπλοκή και η Caterham) είχε V6 κινητήρα, το γεγονός αυτό πλέον αποκλείεται και την ροπή στους πίσω τροχούς θα στέλνει ένας τετρακύλινδρος με πιο πιθανό υποψήφιο τον 2-λιτρο του Megane RS με τα 250 άλογα. Μην εκπλαγείτε όμως αν δείτε τον ακόμη μικρότερο 1.600άρη από το Clio RS, ενώ την μετάδοση μάλλον θα αναλάβει διπλοσύμπλεκτο κιβώτιο, αντί κάποιου μηχανικού. Περισσότερα με τον καιρό με την πρεμιέρα του Alpine παραγωγής να έχει προγραμματισθεί εκτός απροόπτου για το σαλόνι της Γενεύης, τον ερχόμενο Μάρτιο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!