NEA

Μία Jaguar F-Type R με αλεξίπτωτο [vid]

Φυσικά, κανένα αλεξίπτωτο δεν προορίζεται για καμία Jaguar, αλλά για το υπερηχητικό Bloodhound SSC!

Jaguar F-TYPE R Coupe Bloodhound SSC parachute test (2)Πρόσφατα, το Bloodhound SCC βρέθηκε για μερικές μέρες έξω από το Ζάππειο και εύλογα μπορεί να αναρωτιέται κανείς πως το ζήτημα σε ένα όχημα που είναι ταχύτερο από τον ήχο δεν είναι μόνο στην επιτάχυνση, αλλά και στην επιβράδυνση. Εννοείται πως υπάρχουν φρένα για τους τροχούς, αλλά όταν αυτά δεν είναι αρκετά τότε αναλαμβάνουν τα αλεξίπτωτα.

Jaguar F-TYPE R Coupe Bloodhound SSC parachute test (1)Το όλο σύστημα δοκιμάστηκε σε μια Jaguar F-Type R, η οποία έφτασε τα 299 km/h και στη συνέχεια επιβραδύνθηκε με το αλεξίπτωτο να παράγει περίπου ένα τόνο αντίθετης δύναμης. Το αλεξίπτωτο είχε προσαρμοστεί απευθείας στο πλαίσιο της Jaguar, ενώ στο τιμόνι της ήταν ο Andy Green, ο ήδη κάτοχος του ρεκόρ επίγειας ταχύτητας και οδηγός του Bloodhound.

Jaguar F-TYPE R Coupe Bloodhound SSC parachute test 1200

JAGUAR-BLOODHOUND-PARACHUTE-TEST-1

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!