ΑΓΩΝΕΣ

Στρέφεται στη Ferrari η Red Bull;

ricciardo-spain15-kimis-car1200

Ενώ μέχρι πρότινος κάτι τέτοιο θα φάνταζε ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας, τα τελευταία 24ωρα συζητιέται όλο και περισσότερο….

Αναφερόμαστε φυσικά στο ενδεχόμενο συνεργασίας της Red Bull με τη… Ferrari! Η συνεργασία με τη Renault που παρέχει τις μονάδες ισχύος είναι ξεκάθαρο πως πάει από το κακό στο χειρότερο, με την πλευρά της αυστριακής ομάδας να έχει δηλώνει απογοητευμένη από τις συνεχείς, άκαρπες υποσχέσεις για βελτίωση της γαλλικής μονάδας. Από την άλλη, η σχεδόν… απελπισμένη προσπάθεια να πειστεί η Audi να κάνει το μεγάλο βήμα προς της Formula 1 ώστε να ενώσει τις δυνάμεις της με τη Red Bull, δεν δείχνει να αποδίδει. Στο Ίγκολσταντ δεν δείχνουν ακόμα σημάδια πως σκοπεύουν να πάρουν την προσοχή τους από τους αγώνες αντοχής και το DTM.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα λοιπόν για τους «ταύρους» που φέρονται να πήραν γενναίες αποφάσεις. Έτσι λοιπόν υπάρχει έντονη φημολογία πως στο περιθώριο του Grand Prix Καναδά υπήρξε συνάντηση με την πλευρά της Ferrari, για να συζητηθεί το ενδεχόμενο μίας συνεργασίας που ουδείς ανέμενε! Μάλιστα, οι συζητήσεις αφορούσαν και τη Scuderia Toro Rosso που άλλωστε «φορούσε» μέχρι και το 2013 κινητήρες της Ferrari, παρότι η RBR ήταν στο στρατόπεδο της Renault. Πως μπορεί λοιπόν να δουλέψει το παραπάνω σενάριο;

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!