NEA

Πρώτη teaser από Infiniti Q30 παραγωγής

2016 Infiniti Q30 camouflaged prototype

Αυτή είναι η πρώτη teaser φωτογραφία του νέου μικρομεσαίου της Infiniti που πίσω από το βαρύ καμουφλάζ δεν φαίνονται και πολλές εκπλήξεις…

Infiniti Q30 Concept reveleadΣε σχέση με το ελκυστικό σχεδιαστικά πρωτότυπο που είχε παρουσιαστεί πριν από περίπου δύο χρόνια στην έκθεση της Φρανκφούρτης, ευτυχώς οι Ιάπωνες στην Infiniti μάλλον δεν πείραξαν και πολλά πράγματα και το Q30 παραγωγής θα κρατήσει το όμορφο concept σουλούπι του σε ένα μεγάλο βαθμό.

Η βάση του θα είναι η Mercedes-Benz A-Class και στα χαρακτηριστικά του Q30 παραγωγής περιλαμβάνονται τετρακύλινδροι κινητήρες. Η κίνηση θα είναι πρωτίστως στους εμπρός τροχούς και εναλλακτικά στους τέσσερις, ενώ πέρα από το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων θα υπάρχει και αυτόματο 7άρι. Αργότερα το Q30 θα αποκτήσει και μία crossover εκδοχή που θα ονομάζεται QX30, θα βασίζεται στην Mercedes-Benz GLA και θα κυκλοφορήσει στις αγορές από τα μέσα του 2016.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!