NEA

Το πρώτο αγροτικό της Renault [vid]

Πρεμιέρα στην έκθεση του Μπουένος Άιρες έκανε το πρώτο pick-up της Renault που ονομάζεται Duster Oroch…

Renault Duster Oroch (3)Και όπως μαρτυρά η ονομασία του βασίζεται στο ομώνυμο SUV της Dacia, φυσικά με κάποιες… βασικές αισθητικές διαφοροποιήσεις και μια καρότσα μήκους 1,35 μέτρων. Το Duster Oroch έχει διπλή καμπίνα με θέσεις για πέντε, ενώ ο εσωτερικός διάκοσμος προέρχεται από το Dacia, μαζί με την οθόνη των 7 ιντσών του συστήματος infotainment Media Nav.

Renault Duster Oroch (1)Όσο για τους κινητήρες η Renault ανακοίνωσε πως το αγροτικό της θα κινείται από δυο τετρακύλινδρους βενζίνης 1.600 και 2.000 cc, με 115 και 148 PS αντίστοιχα, ενώ η στάνταρ μετάδοση της κίνησης θα γίνεται στους εμπρός τροχούς. Με επιπλέον χρέωση θα υπάρχει και τετρακίνηση σε συνδυασμό με το δίλιτρο σύνολο.

Renault Duster Oroch (2)Προς το παρόν το Renault Duster Oroch θα διατίθεται στη Λατινική Αμερική, ενώ είναι άγνωστο ακόμα αν θα έρθει στην Ευρώπη. Αν πάντως γίνει κάτι τέτοιο θεωρείστε βέβαιο πως θα είναι διαθέσιμο και με τον κινητήρα diesel των 1.500 cc.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!