ΑΓΩΝΕΣ

Αποχωρούν μαζί Red Bull και Renault;

riccia-mal15-leads-kvyat1200

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Red Bull Ring στην Αυστρία μετατράπηκε σε Mercedes Ring με τους Rosberg και Hamilton να κάνουν περίπατο χωρίς αντίπαλο.

Την ίδια στιγμή η κατάσταση είναι τεταμένη στην ομάδα της Red Bull και στο εργοστάσιο της Renault καθώς από τους τέσσερις οδηγούς με Renault των Red Bull/Toro Rosso μόνο δυο (Verstappen 8ος, Ricciardo 10ος) βαθμολογήθηκαν. Η Renault βρίσκεται σε δύσκολη θέση με τη μονάδα ισχύος από πέρυσι καθώς η απόδοσή της δεν είναι η αναμενόμενη. Φέτος τα πράγματα πάνε χειρότερα καθώς γίνονται ανεπιτυχείς προσπάθειες για βελτιώσεις. Παράλληλα είναι σαφές πως από το τεχνικό επιτελείο της Red Bull λείπει η ενορατική προσέγγιση του Adrian Newey είναι σαφές πως η RB11 δεν έχει κορυφαία αεροδυναμική απόδοση.

Δια στόματος του επικεφαλής της Renault F1 Cyril Abiteboul τονίστηκε πως οι ιθύνοντες της εταιρείας το αν θα παραμείνουν στη F1 μετά το τέλος της χρονιάς. Την ίδια στιγμή που έχουν φουντώσει ανυπόστατες φήμες για επικείμενη συμφωνία Red Bull – Ferrari. Μάλιστα ο πρόεδρος του γκρούπο Fiat, Sergio Marchionne ξεκαθάρισε πως η Scuderia είναι έτοιμη να παρέχει μονάδες ισχύος στη Red Bull. Δείχνοντας τις προθέσεις του ο Ιταλός μάνατζερ εξήρε την προσφορά/συμβολή της Red Bull στο άθλημα εκφράζοντας το θαυμασμό του: «Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε μονάδα ισχύος σε όσες ομάδες θέλουν να αγωνιστούν».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!