NEA

Περισσότερα για την Alfa Romeo Giulia

Δείτε την πρώτη φωτογραφία από το ταμπλό της νέας Giulia, ενώ παράλληλα πάρτε και μία γεύση από την επερχόμενη Sportwagon…

new alfa giulia interiorΑκόμη και αν οι Ιταλοί προσπάθησαν να διατηρήσουν το εσωτερικό της νέας Giulia μυστικό, για αυτό υπάρχουν και οι διαρροές! Και όπως μπορείτε να δείτε πρόκειται για ένα κομψό ταμπλό που συνδυάζει με μαεστρία τα παραδοσιακά στοιχεία όπως τα «χωστά» όργανα στον πίνακα με την οθόνη. Πάνω στο τιμόνι διακρίνετε το μπουτόν εκκίνησης -ακριβώς όπως στις Ferrari όπως έχουμε πει-, ενώ τα περιστροφικά χειριστήρια στην κεντρική κονσόλα θυμίζουν τα γερμανικά premium μοντέλα της κατηγορίας. Φυσικά, μπρος τα κάλλη, η πρακτικότητα πάει περίπατο καθώς δεν διακρίνεται κάποια ποτηροθήκη.

ALFA-ROMEO-GIULIA-SPORTWAGONΤώρα, η Alfa Romeo γιορτάζει τα 105 της χρόνια με την τετράθυρη Giulia, αλλά είναι βέβαιο πως στην πορεία θα ακολουθήσει και μια στέισον έκδοση. Η οποία θα ονομάζεται παραδοσιακά Sportwagon και πολύ πιθανό είναι να μην έχει την τόσο έντονη κλίση της οροφής της αντίστοιχης 159, που ναι μεν προσθέτει στο στυλ, αλλά αφαιρεί από όλα τα άλλα (όπως χώρους και πρακτικότητα). Μια πρώτη προσέγγιση της πεντάθυρης Giulia QV μας δίνουν οι ειδικοί της X-Tomi, που δεν έχασαν καθόλου χρόνο για μία νέα «φωτοσοπιά».

Στο πρώτο βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα η Alfa Romeo μπορείτε να δείτε το Active Aero Splitter, ένα ενεργό στοιχείο στο εμπρός μέρος που στις υψηλές ταχύτητες μεταβάλλει την γωνία του και την ροή του αέρα, ώστε να αυξάνεται το κάθετο αεροδυναμικό φορτίο (η γνωστή αρνητική άντωση ή downforce).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!