NEA

Νέα λιωσίματα από τον Euro NCAP

Ο Euro NCAP αξιολόγησε με 5 αστέρια το νέο Skoda Superb, με 4 το νέο Hyundai i20 και με μόλις 3 το Fiat Panda Cross…

EURONCAP-1-SKODA-SUPERBΑπόλυτα ασφαλής και πεντάστερο αποδείχτηκε το νέο Superb στον πρόσφατο κύκλο δοκιμών του Euro NCAP, καθώς η ναυαρχίδα της Skoda σημείωσε εξαιρετικά αποτελέσματα στην προστασία των επιβατών σε συνδυασμό με το πλήρες πακέτο από συστήματα ασφαλείας.

EURONCAP-2-HYUNDAI-I20Τα ηλεκτρονικά συστήματα παίζουν πλέον σημαντικό παράγονται στην τελική αξιολόγηση ενός μοντέλου. Ενδεικτικό παράδειγμα είναι το νέο Hyundai i20 που παρόλο που τα πήγε περίφημα, τελικά αρκέστηκε στα τέσσερα αστέρια ελέω απουσίας του συστήματος αυτόνομης πέδησης σε φρενάρισμα ανάγκης.

EURONCAP-3-FIAT-PANDA-CROSSΜόλις τρία ήταν τα αστέρια για το Fiat Panda Cross αφού και εδώ η αιτία δεν ήταν η δομή του αμαξώματος ή ο κλασικός εξοπλισμός ασφάλειας, αλλά η πλήρης απουσία ηλεκτρονικών συστημάτων. Όπως είπαμε τα ηλεκτρονικά έχουν πλέον μεγάλη βαρύτητα και για αυτό μην εκπλήσσεστε από τις νέες πλέον αξιολογήσεις του Euro NCAP.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!