NEA

Στην παραγωγή το Renault 4;

RENAULT-REFOUR-3

Μετά τον θετικό απόηχο που έχει λάβει το Alpine, στην Renault εξετάζουν σοβαρά την προοπτική να βασίζουν μοντέλα σε άλλα του παρελθόντος…

Τόσο το Alpine, όσο και Twingo, μπορεί να ακολουθούν τα σχεδιαστικά πρότυπα των διάσημων προκατόχων τους χωρίς όμως να μπορούν να θεωρηθούν ρετρό. Ακόμη και έτσι όμως, η αποδοχή από το κοινό είναι θετική και οι φήμες λένε πως οι Γάλλοι δουλεύουν πάνω σε μια σύγχρονη έκδοση του πιο διάσημου ίσως μοντέλου τους, του 4 (ή του Κατρέλ όπως έγινε γνωστό στην Ελλάδα).

Προς το παρόν όλα αυτά είναι φήμες αλλά δεν εμποδίζει τους ανεξάρτητους σχεδιαστές, όπως είναι Kayvan Naderi, να παρουσιάζουν τις δικές τους προτάσεις. Μάλιστα, πέρα από ενδιαφέρουσες, ο σχεδιαστής τολμά να προτείνει και συγκεκριμένη ονομασία με το τρίθυρο ReFour. Πάνω σε αυτό θα μπορούσε να βασιστεί μία σειρά μοντέλων συμπεριλαμβάνοντας από crossover μέχρι και cabrio.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!