ΑΓΩΝΕΣ

Μπαίνει στην F1 η Aston Martin;

aston martin f1 formula 1

Η αυστριακή εταιρεία είναι γνωστό πως είναι στα… μαχαίρια με τη νυν συνεργάτιδά της στον τομέα της παροχής μονάδων ισχύος – τη Renault…

Gulf_Aston_Martin_F1_by_ShinjiRHCPΑφού η προσπάθειά της να πείσει την Audi και το VW Group γενικότερα να μπει στο παιχνίδι και καθώς το σενάριο συνεργασίας με τη Ferrari διαψεύστηκε κατηγορηματικά, φτάσαμε στο χθεσινοβραδινό «μπαμ». Ας δούμε όμως αναλυτικά το σενάριο αυτό καθώς είναι πιο περίπλοκο απ’ ότι αρχικά ακούγεται.

aston-martins-lmp1-racer-wears-classic-gulf-oil-colors_100196997_mΒλέπετε, το 5% της Aston Martin ανήκει στη… Mercedes και μία τέτοια συμφωνία, θα επέτρεπε στη Red Bull Racing να χρησιμοποιεί τις κυρίαρχες αυτή τη στιγμή, μονάδες ισχύος της γερμανικής εταιρείας! Οι άνθρωποι κλειδιά στο παραπάνω πάντρεμα, είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Aston Martin, Andy Palmer, και ο διευθυντής μάρκετινγκ και επικοινωνιών, Simon Sproule. Αυτό το δίδυμο, εργαζόταν παλαιότερα στη Nissan και ουσιαστικά είναι οι άνθρωποι που γέννησαν και υλοποίησαν την ιδέα του branding της Red Bull Racing από την Infiniti.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!