ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νέο σύστημα ηλεκτροκίνησης από την Continental

conti-electric-drive-china-2015-small

H Continental θα παρουσιάσει στην έκθεση της Φρανκφούρτης, τον Σεπτέμβριο, ένα νέο σύστημα ηλεκτροκίνησης κομμένο και ραμμένο για την κινεζική αγορά…

Το σύστημα αυτό ηλεκτροκίνησης της Continental εξελίχθηκε με βάση τις απαιτήσεις κατασκευαστών της Κίνας, ενώ θα κατασκευάζεται και εκεί με ντόπιους προμηθευτές. Το ενδιαφέρον στοιχείο του είναι ότι ο ηλεκτροκινητήρας, το κιβώτιο και η μονάδα των ηλεκτρονικών συστημάτων αποτελούν ένα ενιαίο σύνολο, το οποίο έχει σα συνέπεια αφενός τη μείωση των εξαρτημάτων και αφετέρου τον περιορισμό του βάρους κατά 15%.

Το νέο αυτό σύστημα ηλεκτροκίνησης έχει ένα εύρος απόδοσης από 60 έως 120 kW, με δυνατότητα ρύθμισης σε όλα ουσιαστικά τα ενδιάμεσα στάδια και με χρήση από τα plug-in υβριδικά μέχρι και τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα. Ταυτόχρονα ο ηλεκτροκινητήρας μπορεί να είναι είτε σύγχρονος, είτε ασύγχρονος.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!