NEA

Μία βελτιωμένη BMW 7 από την G-Power

BMW-760i-G-POWER-1

Πρόκειται για μία από τις πρώτες και ταχύτερες προτάσεις εταιρίας tuning που παρουσιάζει το δικό της πακέτο αναβάθμισης για τη νέα «επτάρα» της BMW…

H G-Power ασχολήθηκε κατά κύριο λόγο με τον V12 των 6.000 cc, όπου με την προσθήκη μίας παράλληλης ECU αύξησε την απόδοσή του κατά 66 PS / 120 Nm, φτάνοντας συνολικά τα 610 PS / 870 Nm, που εξασφαλίζουν ένα 0-100 σε μόλις 4,3 sec (0,3 πιο γρήγορα από τη στάνταρ έκδοση της νέας BMW 7).

Οι αισθητικές επεμβάσεις περιορίσθηκαν στο πορτοκαλί καπάκι του κινητήρα που έτσι κι αλλιώς δεν φαίνεται και στις ζάντες των 21 ιντσών, που βγάζουν μάτι και με την εμφάνισή τους και με την τιμή τους, καθώς κομπλέ με τα λάστιχα (255/35 μπροστά και 295/30 πίσω) κοστίζουν στη Γερμανία σχεδόν όσο ένα Fiat Panda. Για την ακρίβεια το κόστος είναι στα 9.100 €, ενώ η αύξηση της απόδοσης του V12 κοστολογείται από την G-Power 3.095 ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!