NEA

H Volvo εξαγόρασε 100% την Polestar

VOLVO-POLESTAR-22

H συνεργασία ανάμεσα στις δύο σουηδικές εταιρίες ξεκινά από το 1996 και τους αγώνες για να επισφραγιστεί με την πλήρη εξαγορά του σπεσιαλίστα στις βελτιώσεις…

VΓια το 2015 η Volvo προβλέπει να πουλήσει παγκοσμίως 750 S60 και V60 Polestar, ενώ για το 2016 η πρόβλεψη είναι για διπλάσιες μονάδες. Ο βασικός λόγος για αυτό είναι η πλήρης ένταξη της Polestar στη γκάμα της Volvo, μιας και η τελευταία εξαγόρασε την πρώτη στο 100% της.

VΌπως συνήθως γίνεται τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας δεν έχουν γίνει, προς τα παρόν τουλάχιστον, γνωστά, ενώ το σύνολο των εργαζομένων στην Polestar θα ενταχθεί στο δυναμικό της Volvo. To επόμενο πρότζεκτ με το οποίο θα ασχοληθούν θα είναι μια ακόμα πιο δυνατή έκδοση του XC90 Τ8 Twin Engine, ενώ ο συγκεκριμένος υβριδικός συνδυασμός θα αποτελέσει τη βάση για τα μοντέλα επιδόσεων της νέας γενιάς που έρχονται.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!