ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

H Magna International εξαγόρασε την Getrag

Η καναδική Magna International ανακοίνωσε πως εξαγόρασε πλήρως την Getrag για περίπου 1,75 δισ. ευρώ και η συμφωνά θα επισφραγιστεί πριν το τέλος του έτους…

getragΑναμφίβολα η Getrag είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές κιβωτίων ταχυτήτων σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα, πέρυσι ο τζίρος της εταιρίας έφτασε τα 1,7 δισ. ευρώ, δίχως να υπολογίζονται τα 1,6 δισ. ευρώ από τις πωλήσεις που προέρχονται από δευτερεύουσες συμμαχίες. Περίπου 13.500 άτομα απασχολούνται στα 13 κατασκευαστικά και 10 μηχανολογικά κέντρα της γερμανικής Getrag, που βρίσκονται σε 9 χώρες στην Ευρώπη, Ασία και Βόρεια Αμερική.

getrag 6DCT250_1MIO_002«Η Getrag είναι μία ηγετική εταιρία στον τομέα της τεχνολογίας και πιστεύουμε πως τα προϊόντα της εταιρίας έχουν τρομερή προοπτική βελτιώνοντας την απόδοση και την μείωση ρύπων των οχημάτων που τοποθετούνται» λέει ο CEO της Magna Don Walker. Η Magna στοχεύει σε μεγάλη εισροή εσόδων από την όλο και μεγαλύτερη ζήτηση για κιβώτια διπλού συμπλέκτη στα επόμενα χρόνια, καθώς και στην κινεζική αγορά.

SMS==> Περί μετάδοσης κίνησης…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!