NEA

Στα σκαριά το Mini Superleggera

MINI-SUPERLEGGERA-HITS-PRODUCTION-1

Η βάση του επερχόμενου roadster θα είναι το προσθιοκίνητο πλαίσιο με τον κωδικό UKL του ομίλου, ενώ οι κινητήρες του θα είναι οι γνωστοί τρικύλινδροι και τετρακύλινδροι των BMW-Mini…

MINI-SUPERLEGGERA-HITS-PRODUCTION-4Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, όμως ακόμη και ο Peter Schwarzenbauer, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της BMW επιβεβαίωσε αυτό που είχαμε γράψει πριν λίγους μήνες: την εξέλιξη του πρωτότυπου Mini Superleggera σε μοντέλο παραγωγής, προκειμένου από το 2019, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να ανταγωνίζεται μεταξύ άλλων και το Mazda MX-5.

Ενδιαφέρον είναι ότι το Mini Superleggera θα έχει και υβριδική έκδοση, η οποία θα έχει το σύστημα πρόωσης της αντίστοιχης 2 Active Tourer, οι εμπρός τροχοί της οποίας κινούνται από τον τρικύλινδρο 1.500άρη βενζίνης των 136 ίππων και οι πίσω από έναν ηλεκτροκινητήρα 88 ίππων.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!