NEA

Σούπερ BMW M4 από την TAG Motorsports

BMW M4 by TAG Motorsports (7)

Αυτή την βελτιωμένη BMW με τα ντοπαρισμένα καπούλια θα την ζήλευε ακόμη και η Kim Kardashian!

Ένα από τα αγαπημένα μοντέλα των tuners είναι η BMW M4 και εδώ την βλέπετε με ένα έξτρα πρησμένο αεροδυναμικό πακέτο που περιλαμβάνει όλα τα καλά, από φαρδιές φούστες και σπόιλερ μέχρι και διάφορα σπλίτερ που βελτιώνουν την αεροδυναμική. Η μακριά λίστα με τις αναβαθμίσεις που προτείνει η TAG Motorsports περιλαμβάνει αλουμινένιο σύστημα εξαγωγής της Akrapovic, με 20άρες ζάντες της HRE με φινίρισμα τιτανίου και λάστιχα Pirelli P Zero διάστασης 265/30 εμπρός και 345/25 πίσω.

Η ανάρτηση έχει συνδυασμό ελατηρίων Bilstein Clubsport, ενώ σχετικά με τον 3-λιτρο 6-κύλινδρο υπάρχει εισαγωγή της AWE από ανθρακόνημα και εγκέφαλος από την ESS. Τώρα, η ισχύς, όπως και η τιμή πώλησης, δεν ανακοινώνονται από την TAG Motorsports. Έτσι και αλλιώς ποιον ενδιαφέρει; Φυσικά, πέρα από την Kim Kardashian!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!