NEA

Μία τρελή Ferrari 458 GT3 με άδεια κυκλοφορίας [vid]

Έτσι κακισμένη στην ανθρακί βαφή και στο στιλ ενός αγωνιστικού από το πρωτάθλημα GTE, ο κάτοχος αυτή της Ferrari ίσως να χρειάζεται και άδεια… οπλοφορίας!

Ferrari 458 GT3 VAD Lights2flag (4)Τα φανταχτερά αγωνιστικά της κατηγορίας GT3 με την ντοπέ αεροδυναμική εμφάνιση και την τεράστια πτέρυγα στο πίσω μέρος, αναμφίβολα και συναρπάζουν. Και επειδή δεν πρόκειται ποτέ να τα δούμε εκτός πίστας, η VAD (Vogue Auto Design) σε συνεργασία με την Lights2flag (αγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα Ferrari Challenge Europe) παρουσιάζουν ένα ειδικό body-kit που περιλαμβάνει νέους προφυλακτήρες, φούστες, τονισμένα φτερά, μεγαλύτερο διαχύτη, πίσω φτερούγα και λοιπά καλούδια που είναι όλα κατασκευασμένα από ανθρακόνημα. Η ρυθμιζόμενη ανάρτηση είναι της Ohlins, οι ζάντες της Alpha 20, οι απολήξεις της Capristom, ενώ από πλευράς μηχανικών μερών ο V8 παραμένει ως έχει. Ακόμη και έτσι μας κάνει…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!