NEA

Σε κοινή θέα η ανανεωμένη Porsche 911

PORSCHE-911-2015-1

Η επίσημη παρουσίαση της ανανεωμένης Porsche 911 θα γίνει το Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης…

PORSCHE-911-2015-2Για την ώρα θα πρέπει να αρκεστούμε στις πρώτες φωτογραφίες (από την Nürburgring Bridge To Gantry) στις οποίες φαίνεται χωρίς καμουφλάζ η ανανεωμένη Porsche 911 σε δοκιμές στο Nürburgring. Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες η βασική Carrera θα κινείται από έναν 6-κύλινδρο 2.700 cc με 407 PS, ενώ στην Carrera S τα κυβικά θα είναι 3.400 cc με άγνωστη προς το παρόν απόδοση.

Από αισθητικής πλευράς θα υπάρχει μεγάλης έκτασης ανανέωση με νέους προβολείς και διαφορετικά φώτα ημέρας, με ελαφρώς διαφοροποιημένους προφυλακτήρες, νέες απολήξεις, καθώς και κάθετες γρίλιες εξαερισμού στο κάλυμμα του κινητήρα. Για το εσωτερικό οι φήμες λένε για υιοθέτηση του τιμονιού της 918 Spider, καθώς και μιας μεγαλύτερης οθόνης για το σύστημα infotainment, ενώ όλοι οι κινητήρες εκτός από αυτόν της GT3 θα είναι πλέον turbo.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!