NEA

Μείωση παραγωγής για την Opel

Insignia-VXR-production-Germany

Λόγω της αποχώρησης της από την Ρωσία η Opel θα μειώσει την παραγωγή, αλλά πάραυτα περιμένει άνοδο των πωλήσεων και για φέτος…

Η Opel είχε ανακοινώσει το Μάρτιο την αποχώρησή της από τη Ρωσία λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα, ενώ μέχρι τότε είχε προϋπολογίσει πωλήσεις 80.000 αυτοκινήτων. Έτσι, η συγκρατημένη αύξηση των πωλήσεων αυτοκινήτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο σε συνδυασμό με την αποχώρησή της από τη ρωσική αγορά αναγκάζει την Opel να αναπροσαρμόσει το πλάνο της παραγωγής της, λειτουργώντας τα δύο εργοστάσιά της στο Ruesselsheim και το Eisenach με μειωμένο ωράριο. Το μέτρο αυτό θα ισχύσει είτε για 15 είτε για 25 ημέρες, προκειμένου να μειωθεί το στοκ σε ορισμένα μοντέλα της που έχουν περιορισμένη ζήτηση και βέβαια το κόστος που η διατήρηση του στοκ συνεπάγεται.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!