ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τρένο παρασύρει μια 10μετρη λιμουζίνα [vid]

Αυτά μόνο στις ταινίες γίνονται! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε γιατί πράγμα μιλάμε, ευτυχώς κανένας δεν έπαθε τίποτα, πέρα από την λευκή Chrysler…

Chrysler-Train-17Ο οδηγός της επιμηκυμένης Chrysler 300 δεν υπολόγισε το ύψος της ράμπας και στην προσπάθεια του να περάσει την διασταύρωση το κάτω μέρος του αυτοκινήτου σφήνωσε στις ράγες. Το αποτέλεσμα ήταν οι τροχοί να βρεθούν στον αέρα και η 10μετρη λιμουζίνα να μην μπορεί να μετακινηθεί.

Μάλιστα, η ατυχία της λιμουζίνας ήταν ακόμη μεγαλύτερη καθώς εκείνη την ώρα συνέπιπτε με δρομολόγιο μίας μακριάς τρενάμαξας. Τόσο μακριάς, που πήρε εκατοντάδες μέτρα για να σταματήσει παρασύροντας την λιμουζίνα. Αξιοσημείωτο είναι πως η τελευταία άντεξε στο crash-test διάτμησης και δεν στράβωσε καν! Το συμβάν έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στο New Paris του Elkhart County, στην Ιντιάνα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!