NEA

Θα μπορέσει η Faraday Future να γίνει η αντί-Tesla;

Faraday Future first model teaser image

Η νεοσύστατη αμερικανική εταιρία θα κατασκευάζει ηλεκτρικά αυτοκίνητα από το 2017 έχοντας ως πρότυπο την αξιόλογη Tesla…

Ακόμη και αν η Faraday Future -η ονομασία της έχει άμεση σχέση με τον ηλεκτρισμό, πετυχημένο θα λέγαμε- δεν καταφέρει να φτάσει το status της Tesla Motors, η νέα εταιρία EV καταφέρνει να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον μιας και την ίδρυσαν πρώην συνεργάτες του Elon Musk και της BMW.

Στόχος της εταιρείας είναι «να οδηγήσει στο μέλλον ολόκληρη την αυτοκινητοβιομηχανία» και για αυτό το σκοπό προσέλαβε πολλούς εξειδικευμένους μηχανικούς, με ή χωρίς εμπειρία, ενώ η εικόνα που βλέπετε είναι η αρχική teaser φωτογραφία του πρώτου τους μοντέλου. Το πρώτο ηλεκτρικό με μηδενικές εκπομπές ρύπων της FF θα είναι έτοιμο το 2017, με δυνατότητα πλήρους διασύνδεσης και εξατομίκευσης, με ηλεκτροκινητήρα 98 kW και προς το παρόν με άγνωστη αυτονομία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!