ΑΓΩΝΕΣ

Raikkonen: Υπήρχε αλλά δεν φαίνονταν η ταχύτητα της Ferrari!

GP UNGHERIA F1/2015

O Φινλανδός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής πιστεύει πως η ταχύτητα της SF15T δεν ήταν εύκολο να φανεί καθώς βρίσκονταν πίσω από τις Mercedes.

GP AUSTRIA F1/2015Στον τελευταίο αγώνα στην Ουγγαρία οι Vettel και Raikkonen πέρασαν στην εκκίνηση τις Mercedes των Rosberg/Hamilton και έστριψαν πρώτοι στην 1η στροφή. Ο Vettel κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα, το 2ο στην καριέρα του με τη Ferrari ισοφαρίζοντας έτσι τον Ayrton Senna στην 3η θέση των νικητών όλων των εποχών με 41 νίκες. Αντίθετα ο Raikkonen ήταν άτυχος καθώς μετά το μέσον του αγώνα στον 41ο γύρο και ενώ ο ίδιος διατηρούσε με άνεση τη 2η θέση παρουσίασε πρόβλημα ο μεγάλος ηλεκτροκινητήρας (MGU-K) πράγμα που οδήγησε σε εγκατάλειψη τον Iceman. Ήταν η 3η φορά σε 10 αγώνες που εγκατέλειψε ο Raikkonen.

Μιλώντας για την εικόνα και την απόδοση της Ferrari o 35χρονος Φινλανδός τόνισε: «Είχαμε την ταχύτητα και απομακρυνθήκαμε από τις Mercedes, όχι εύκολα ήμασταν όμως σταθερά πιο γρήγοροι. Δεν ξέρω τι θα είχε γίνει αν είχαμε παραμείνει πίσω τους μετά την εκκίνηση πιθανόν δε θα μπορούσαμε να δείξουμε την ταχύτητά μας αφού δεν είναι εύκολο να προσπεράσεις. Πολλές φορές φέτος νιώθουμε ότι έχουμε περισσότερη ταχύτητα αλλά δεν μπορούμε να την αξιοποιήσουμε γιατί είμαστε κολλημένοι πίσω από κάποιο άλλο μονοθέσιο. Οπότε είναι μεγάλο πλεονέκτημα να εκκινείς καλά αυτό μέχρι σήμερα φέτος δεν είναι δυνατό μας σημείο».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!