NEA

Επίσημα το νέο Mitsubishi Pajero Sport [vid]

Το νέο Pajero Sport θα πωλείται αρχικά στην Ταϊλάνδη (όπου κατασκευάζεται) και την Αυστραλία και αργότερα στις υπόλοιπες αγορές, πιθανότατα και στην Ευρώπη από το νέο έτος…

2016 Mitsubishi Pajero Sport officially unveiled (15)Με αρκετά επιθετική σχεδίαση που παραπέμπει στα τελευταία concept, το μεγάλο SUV της Mitsubishi επιστρέφει κάνοντας πρεμιέρα στην έκθεση αυτοκινήτου της Μπανγκόκ. Από το κάπως τετράγωνο μοτίβο μήκους 4,785 mm ξεχωρίζει το αιχμηρό εμπρός τμήμα, ενώ το πίσω αφήνει μάλλον ανάμεικτες εντυπώσεις με τα φωτιστικά σώματα να εκτείνονται από μέχρι και τον προφυλακτήρα. Πάντως, οι χώροι φτάνουν και περισσεύουν για έως 7 άτομα, ενώ ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι υπερπλήρης με όλα τα συστήματα τελευταίας γενιάς.

2016 Mitsubishi Pajero Sport officially unveiled (16)Το νέο Pajero Sport (που μάλλον δεν θα το δούμε στην ελληνική αγορά) βασίζεται στα μηχανικά μέρη του L200 (λανσάρισμα τον Σεπτέμβριο) και εξοπλίζεται με τον ίδιο turbo-diesel των 2,4 lt, καθώς και με το ίδιο σύστημα τετρακίνησης Super-Select 4WD-II. Θα υπάρχουν διαθέσιμες δύο εκδόσεις, η μικρότερη με 154 PS/380 Nm και η ισχυρότερη με 181 PS/430 Nm. Σύμφωνα με την Mitsubishi, εντελώς νέο είναι το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων (αντικαθιστά το 5άρι), η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος έχει αυξηθεί κατά 13 mm (στα 218 mm) με την εκπομπή CO2 να βρίσκεται κάτω από τα 200 g/km.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!