NEA

Αυτή είναι η πιο σάπια ρέπλικα της Ferrari Enzo [vid]

Το ωραίο είναι ότι αυτό το πράμα, που βασίζεται σε ένα γηραλέο Pontiac Fiero του 1986, πωλείται. Στο eBay. Τώρα ποιος θα δώσει έστω ένα ευρώ για να το αποκτήσει είναι μία άλλη ιστορία…

FERRARI-ENZO-WORST-REPLICA-EVER-4AΟι ρέπλικες ακριβών σπορ μοντέλων, που βασίζονται συνήθως σε φτηνά pony car, υπήρχαν και θα υπάρχουν, μιας και βρίσκονται προφανώς κάποιοι που τις αγοράζουν. Πολλές από αυτές μοιάζουν αρκετά στο original μοντέλο, τουλάχιστον οπτικά, γιατί από πλευράς μηχανικών μερών οι διαφορές είναι τεράστιες, μιας και δεν υπάρχουν pony cars π.χ. με τον κινητήρα στο κέντρο.

Άλλες πάλι είναι τραγικές και κακόγουστες παραλλαγές ενός πολύ όμορφου αρχικού σχήματος, όπως αυτή της Ferrari Enzo που μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθεί. Πρόκειται για ότι πιο άσχημο έχουμε δει τελευταία, ενώ είναι τόσο fake που έχει ακόμα και ψεύτικο κινητήρα στο πορτμπαγκάζ της.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!