NEA

To απίθανο Hoverboard της Lexus [vid]

Μετά από αμέτρητα teaser η ιαπωνική εταιρία παρουσιάζει πλήρως ότι πιο cool έχει να επιδείξει μετά το LFA…

Lexus Hoverboard (2)Τουλάχιστον αυτό διατείνονται οι ιθύνοντες της εταιρίας για το πατίνι χωρίς ρόδες που είχαμε γράψει. Τώρα μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Hoverboard μέσα από το παραπάνω βίντεο όπου φαίνεται ο εντυπωσιακός ομολογουμένως τρόπος που το πατίνι αιωρείται μερικά εκατοστά πάνω από το έδαφος. Αποτελεί προϊόν εξέλιξης 18 μηνών και χρησιμοποιούνται δύο «κρυοστατικά» ρεζερβουάρ με υπεραγώγιμα υλικά που ψύχονται από υγρό άζωτο στους -197 βαθμούς.

Lexus Hoverboard (3)Το πατίνι κινείται πάνω από ειδικούς διαδρόμους μόνιμου μαγνήτη και το πεδίο που αναπτύσσεται επιτρέπει στο Hoverboard να αιωρείται σε μία συγκεκριμένη απόσταση. Στο βίντεο βλέπετε μία πίστα της Lexus συνολικού μήκους περίπου 200 μέτρων με τους μαγνήτες κρυμμένους κάτω από το έδαφος. Ή ακόμη και κάτω από το νερό!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!