ΑΓΩΝΕΣ

H μεγάλη επιστροφή του GP του Μεξικού

Gutierrez-MexicoCity15-showrun-e1200

Το Μεξικό ετοιμάζεται να φιλοξενήσει φέτος μετά από 14 χρόνια ξανά αγώνα Formula 1 και οι Μεξικάνοι έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μερικές ιστορικές στιγμές. Η τελευταία φορά που έγινε GP στο Μεξικό ήταν το 1992 τότε είχε κερδίσει ο Mansell με Williams!

Τις προηγούμενες μέρες ο 23χρονος Μεξικάνος Esteban Gutierrez που το 1992 ήταν νεογέννητος έδωσε μια παράσταση σε δημόσιους δρόμους για τους νεαρούς θαυμαστές και συμπατριώτες του. Ο Gutierrez μετά από σύντομη καριέρα (2 χρόνια) στη Sauber με τις ευλογίες και τη στήριξη του επίσης Μεξικάνου Carlos Slim (σ.σ: ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη) διατηρεί σήμερα θέση δοκιμαστή στη Ferrari. Στο πλαίσιο του Μεξικάνικου GP βρέθηκε στην πόλη του Μεξικό πίσω από το τιμόνι μιας Ferrari F60 (σ.σ: το μονοθέσιο που οδηγούσαν οι Massa και Raikkonen το 2009).

Ο Μεξικάνος οδηγός που οι φήμες τον θέλουν να οδηγεί το 2016 για τη νεοσύστατη ομάδατης Haas μαζί με το Hulkenberg κατάφερε να ξεσηκώσει τα πλήθη με τα περάσματά του στην Paseo de la Reforma. Η Ferrari δεν είναι η πρώτη ομάδα που έδωσε παράσταση για τους Μεξικάνους καθώς τον προηγούμενο μήνα είχαν βρεθεί εκεί με τους Ταύρους οι Ricciardo και Sainz Jr.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!