ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Halfbike II: Ποδήλατο, πατίνι ή σκούτερ;

Όπως βλέπετε στο βίντεο το Halfbike II είναι ένα υβρίδιο που συνδυάζει και τους τρεις τρόπους μετακίνησης στην συσκευασία του ενός…

halfbike_01-1280x716Οι αρχιτέκτονες Martin Angelov και Mihail Klenov σχεδίασαν το Halfbike II, ένα πρότζεκτ που ξεκίνησε με το πρώτο Halfbike το 2014, στην πορεία συγκέντρωσαν κεφάλαια από υποψήφιους επενδυτές και προχώρησαν στην εξέλιξη του υπ’ αριθμόν ΙΙ. Το οποίο έχει ύψος μόλις 1,11 μέτρα και ζυγίζει μόλις 8 kg χάρη στο αλουμινένιο πλαίσιο και το ξύλινο εμπρός άξονά του, ενώ διπλώνεται προκειμένου να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ο αναβάτης είναι όρθιος, κάνει πεντάλ όπως σε ένα κανονικό ποδήλατο, έχει τιμόνι ανάλογο με αυτό ενός πατινιού, ενώ μπορεί να γέρνει στις στροφές χάρη στον τροποποιημένο πίσω άξονα από skateboard. Μάλιστα σύμφωνα με τους δύο εμπνευστές του, αν είσαι θαρραλέος μπορείς και να κρεμαστείς αρκετά έξω. Το Halfbike II είναι διαθέσιμο σε δύο μεγέθη, ανάλογα με το ύψος αλλά και το βάρος του οδηγού, ενώ το κόστος του είναι γύρω στα 600 δολάρια (στην Ευρώπη υπολογίστε περίπου στα 600 ευρώ).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!