NEA

Τυχαία αποκάλυψη της ανανεωμένης Porsche 911

PORSCHE-911-2015-2

Η οποία έγινε μπροστά στο μουσείο της Porsche όταν το έπεσε το υφασμάτινο κάλυμμα κατά την διάρκεια της τοποθέτησής του αυτοκινήτου…

Όπως είχε κάνει στο παρελθόν στο Goodwood, η Porsche θέλει να δημιουργήσει ένα γλυπτό μπροστά από την ιστορική της έδρα στο Zuffenhausen και να τοποθετήσει ψηλά σε δικτύωμα τρεις γενιές 911. Έτσι, οι τεχνικοί στερέωσαν μια αρχέτυπη 911, μια του 1981 και φυσικά μία ολοκαίνουργια 991.2 που επίσημα θα παρουσιαστεί στη Φρανκφούρτη, τον Σεπτέμβριο. Την τυχαία αποκάλυψή της αποθανάτισε ο φωτογράφος Martin Braun, όπου φαίνονται τα ακόμη πιο όμορφα καπούλια της ανανεωμένης εκδοχής με τις απολήξεις της εξάτμισης να έχουν πλησιάσει μεταξύ τους στο κέντρο.

Οι εισαγωγές αέρα του κινητήρα έχουν μεγαλώσει, προκειμένου να αναπνέουν καλύτερα οι turbo που έχουν αντικαταστήσει τους αντίστοιχος ατμοσφαιρικούς στις απλές εκδόσεις και στις S. Ο βασικός των 3.600 cc με τους 350 PS της Carrera έχει αντικατασταθεί από έναν τούρμπο 6-κύλινδρο 2.700 cc με 370 PS / 450 Nm, ενώ ο 3.8 της Carrera S από έναν 3.000 cc με 420 PS / 510 Nm. Ισχυρότερη θα είναι και η 911 turbo με 540 PS και 580 PS στην έκδοση S.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!