NEA

Γεύση από ανοιχτή Mercedes-Benz S-Class

2016 Mercedes-Benz S-Class Cabriolet official render

H γερμανική εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτο καλλιτεχνική απεικόνιση που δείχνει ένα από τα κορυφαία κάμπριο της αγοράς…

MERCEDES-S-CLASS-CABRIO-SCETCH-2Αυτό δεν είναι άλλο από την ανοιχτή S-Class, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στην έκθεση της Φρανκφούρτης και θα κυκλοφορήσει στις αγορές από τις αρχές του νέου έτους. Η S-Class Cabrio βασίζεται στο αντίστοιχο κουπέ (το βλέπετε στις διπλανές φωτό), με τη μαλακή ηλεκτροκίνητη οροφή -διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα- με το ασυνήθιστα μεγάλο, για ανοιχτό αυτοκίνητο, πίσω παρμπρίζ να ακολουθεί σχεδόν τις ίδιες γραμμές.

MERCEDES-S-CLASS-CABRIO-SCETCH-3Από κει και πέρα το εσωτερικό θα είναι κανονικό τετραθέσιο, ο διάκοσμος και ο σχεδιασμός του ταμπλό θα ακολουθεί τα πρότυπα της λιμουζίνας και του κουπέ, κάτι που θα ισχύει και για την ευρεία γκάμα των κινητήρων. Στην οποία θα περιλαμβάνονται πισωκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, όπως στην περίπτωση των κορυφαίων S63 και S65 AMG με 585 και 630 PS, αντίστοιχα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!