NEA

Στην Σλοβακία το νέο εργοστάσιο των Jaguar-Land Rover

New-2015-Land-Rover-Defender

Εν τέλει η νέα μονάδα της JLR δεν θα είναι στην Πολωνία, αλλά στην Σλοβακία όπου μεταξύ άλλων θα κατασκευάζεται και το επόμενο Defender…

Ήδη έχει υπογραφεί προσύμφωνα ανάμεσα στην JLR και την κυβέρνηση της Σλοβακίας και το νέο εργοστάσιο θα χτιστεί στην περιοχή Nitra στα δυτικά της χώρας. Θα έχει ετήσιο δυναμικό έως και 300.000 μονάδες, ενώ τα μοντέλα που θα κατασκευάζονται θα βασίζονται στο νέο αλουμινένιο πλαίσιο. Το καινούργιο εργοστάσιοo θα είναι έτοιμο το 2018, ενώ για την τελική επιλογή της Σλοβακίας μέτρησαν τόσο οι υποδομές όσο και οι καλές προσβάσεις στους προμηθευτές.

H JLR έχει ήδη θέσει σε λειτουργία από τον Οκτώβριο το εργοστάσιο της στην Κίνα με ετήσια παραγωγή 130.000 αυτοκινήτων. Παράλληλα από το νέο έτος θα εγκαινιαστεί μία νέα γραμμή παραγωγής στη Βραζιλία, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο και εργοστασίου στο Μεξικό, ενώ η απόφαση για μονάδα και στις ΗΠΑ θα έχει ληφθεί έως το 2018.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!