ΑΓΩΝΕΣ

H Honda κατηγορεί τη McLaren!

Jenson Button on track.

Οι δηλώσεις του αγωνιστικού διευθυντή της Ιαπωνικής εταιρείας Jasuhisa Arai βάζουν φωτιά στις σχέσεις των δυο εταιρειών….

Είναι αλήθεια πως η συνεργασία McLaren – Honda δε στάθηκε στο ύψος των προσδοκιών μέχρι σήμερα. Το ξεκίνημα της φετινής σεζόν και οι δέκα πρώτοι αγώνες δεν είναι ανάλογη των προϋπολογισμών αλλά και της προϊστορίας των δυο εταιρειών. Οι πρώτοι βαθμοί για την McLaren Honda φέτος ήρθαν στον 6ο αγώνα της χρονιάς στο Μονακό όπου ο Button τερμάτισε 8ος. Από τότε μέχρι την Ουγγαρία υπήρξε μόλις ένας βαθμός ακόμη αυτός της 10ης θέσης στο Βρετανικό GP. Στον τελευταίο αγώνα πριν την καλοκαιρινή ανάπαυλα η McLaren Honda εμφανίστηκε πιο ανταγωνιστική πήρε 12 βαθμούς με τον Alonso να τερματίζει 5ος και το Button 9ος.

Αμέσως μετά η Honda ανακοίνωσε μια σημαντική αναβάθμιση της μονάδα ισχύος για τον επόμενο αγώνα, το Βελγικό GP που θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή 23 Αυγούστου. Πρόκειται για έναν καινούργιο θερμικό κινητήρα 1.6lt που θα φέρει αλλαγές στο θάλαμο καύσης, στην εισαγωγή αέρα καυσίμου, στην εξάτμιση και στην κλιμάκωση των σχέσεων του κιβωτίου. Με αυτές τις αλλαγές η Honda στοχεύει σε μια αύξηση της απόδοσης της τάξεως των 50PS ώστε αυτή να φτάσει στα επίπεδα της μονάδας ισχύος της Ferrari.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!