NEA

Lexus LX 570, η απόλυση χλίδα στα αμερικανικά SUV

2016-Lexus-LX-570-1

H Lexus ανανέωσε το κορυφαίο της τετρακίνητο μοντέλο στις ΗΠΑ, το οποίο πλέον αποκαλεί LUV (Luxury Utility Vehicle)…

Όχι άδικα καθώς εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα τεράστιο SUV, με 8 θέσεις, μήκος πάνω από πέντε μέτρα και βάρος όσο ένα ημι-φορτηγό! Ο μεγάλος V8 των 5.700 cc με τα 383 PS συνεχίζει χωρίς αλλαγές και εξακολουθεί να κινεί τους δύο άξονες και πλέον συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων (το προηγούμενο είχε 6), με 4 προγράμματα λειτουργίας, ενώ ρυθμιζόμενη είναι και η ανάρτηση. Η οποία διαθέτει και αυτόματο πρόγραμμα, που λαμβάνει υπόψη του τη σκληρότητα του οδοστρώματος, όποιο κι αν είναι αυτό. Σε σχέση με το προ-facelift μοντέλο οι άνθρωποι της Lexus λένε πως έχουν αλλάξει τα πάντα, εκτός από τις επενδύσεις στις πόρτες.

Έτσι η μάσκα ακολουθεί την τελευταία εκδοχή της L-Finesse, όπως ονομάζεται, και έχει γιγαντιαίες διαστάσεις, ενώ συνδυάζεται και με νέας σχεδίασης προβολείς. Από κει και πέρα υπάρχουν καινούργιες ζάντες 20 και 21 ιντσών. Στο εσωτερικό δεσπόζει η οθόνη των 12,3’’ του αναβαθμισμένου συστήματος infotainment, που πλέον συνεργάζεται και με τα τελευταία μοντέλα smartphones. Αναβαθμισμένα εμφανίζονται και τα συστήματα ασφάλειας και διευκόλυνσης.  Η τιμή στις ΗΠΑ ξεκινά από τα 83.180 δολάρια.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!