ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

O απίστευτος Άτλας της Google [vid]

H Boston Dynamics, η οποί πλέον ανήκει στην Google, εξελίσσει μια σειρά από νέας γενιάς ρομπότ, ανάμεσα τους και το απίστευτο ανθρωποειδές Atlas!

MIT Computer Science and Artificial Intelligence LaboratoryH Apple μπορεί να προχωρά με το iCar για να κοντράρει την Google, αλλά η τελευταία φαίνεται πως είναι πάντα ένα βήμα πιο μπροστά αν κρίνουμε και από τον Άτλα (Atlas). Πρόκειται για ένα ανθρωποειδές ρομπότ με ύψος 1,88 μέτρα και βάρος 150 kg και στο βίντεο το βλέπετε να τρέχει μέσα σε ένα δάσος ή να σκαρφαλώνει στα βράχια σε ένα εργαστήριο.

boston-dynamics-google-atlas-robot-(1)Η Boston Dynamics αναφέρει πως το ειδικό λογισμικό είναι τόσο εξελιγμένο ώστε να μιμείται ιδανικά την κίνηση των ανθρώπων και των ζώων ώστε να περπατά και να τρέχει κατανέμοντας το βάρος του και δίχως να πέφτει. Στο βίντεο φαίνεται ο Άτλας να εντυπωσιάζει, όσο από ένα σημείο και μετά να τρομάζει με την ικανότητα μίμησής του. Λέτε να πλησιάζει η ημέρα της Κρίσης και η εποχή του Skynet; We’ll be back :-)

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!