ΔΙΑΦΟΡΑ

O Christian Bale στο ρόλο του Enzo Ferrari

enzo_ferrari

Μία νέα ταινία προγραμματίζεται στο Hollywood, αφιερωμένη στον “Commendatore”, η οποία θα τοποθετείται χρονικά στη δεκαετία του 1950, στα πρώιμα χρόνια της Ferrari.

Πρωταγωνιστής, όπως φαίνεται, θα είναι ο Christian Bale, γνωστός από τους ρόλους του σε ταινίες όπως ο Batman, ενώ τη σκηνοθεσία θα αναλάβει πιθανότατα ο -εξίσου επιτυχημένος- Michael Mann. Η ταινία θα βασίζεται στο βιβλίο του Brock Yates, “Enzo Ferrari: The Man, the Cars, the Races”, ενώ τα γυρίσματα της αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο καλοκαίρι.

Αυτή είναι η δεύτερη ταινία γύρω από τη ζωή και το έργο του Enzo Ferrari, καθώς ήδη προγραμματίζεται άλλη μία, με πρωταγωνιστή το Robert De Niro. Ακόμα δεν γνωρίζουμε πολλά για το σενάριο, μάλλον όμως η ταινία θα τοποθετείται χρονικά το 1957, λίγο μετά το θάνατο του γιού του Ferrari, Alfredo (πιο γνωστού με το παρατσούκλι Dino). Την ίδια περίοδο δηλαδή που το ατύχημα του Alfonso De Portago στο Mille Miglia έγινε αφορμή για τη διακοπή του σημαντικότερου αγώνα της εποχής.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!