ΑΓΩΝΕΣ

Έξαλλος ο Vettel μετά τον αγώνα στο Βέλγιο!

vettel-spa15-tyre-a640

Άστραψε και βρόντηξε ο Γερμανός μετά το τέλος του αγώνα, προσπαθούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις στη Ferrari για τις κατηγορίες περί ακραίας στρατηγικής.

vettel-spa15-pitstop-a640Το Βελγικό GP βρίσκονταν στον 42ο γύρο του σε σύνολο 43 και ο Vettel υπερασπίζονταν την 3η θέση από τις επιθέσεις του Grosjean όταν έσκασε το ελαστικό του. Ο Γερμανός με τη Ferrari εκκινούσε από την 9η θέση και όπως αποκάλυψε μετά το τέλος του αγώνα, ο επικεφαλής της Ferrari, Maurizio Arrivabene είχαν αποφασίσει από το πρωί να υιοθετήσουν στρατηγική μιας αλλαγής ελαστικών για το Vettel παρότι η Pirelli πρότεινε “τουλάχιστον” δυο. Ο Γερμανός εκκίνησε με τη μαλακή γόμα και έβαλε τη μέση στον 14ο γύρο με στόχο να τερματίσει μ’ αυτή μετά από 29 γύρους. Ο αγώνας είχε μειωθεί κατά 7km ή ένα γύρο αν προτιμάτε γιατί χρειάστηκε δεύτερος γύρος σχηματισμού (σ.σ: πρόβλημα σε Hulkenberg, Sainz).

Ο Vettel είναι ο μόνος οδηγός που προσπάθησε να τερματίσει στον αγώνα ακολουθώντας στρατηγική ενός πιτ στοπ. Λόγω αυτής βρέθηκε ακόμη και να οδηγεί την κούρσα όταν οι υπόλοιποι οδηγοί μπήκαν για 2η φορά στα πιτ. Στο φινάλε του αγώνα ήταν πίσω από τις Mercedes όταν στην ευθεία Κέμελ πριν την Λε Κομπ, απροειδοποίητα έσκασε το ελαστικό του.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!